Szórakozás

Megvert egy fotós Kanye West

Kanye West (kanye west, )
Kanye West (kanye west, )

Újdonsült apaként sem lett nyugodtabb természetű Kanye West, aki rátámadt egy túl közelre merészkedő paparazzóra.

Ismét a világ tudtára juttatta Kanye West, hogy Taylor Swiftnél csak a paparazzikat utálja jobban. A rapmogul a Los Angeles-i nemzetközi reptéren támadt rá egy lesifotósra, aki nemcsak túl közel ment hozzá, de még több kérdést is feltett neki. Ezért Kanye először figyelmeztette, majd nekiugrott a férfinak, és addig ütötte, míg az a földre nem zuhant. Ekkor a kameráját is megpróbálta elvenni a rapper, hogy eltüntesse a róla készült fotókat. Ám a gépe fontosabb volt az áldozatnak, mint a saját testi épsége, és nem engedte ki a kezei közül pénzkeresete legfőbb eszközét. Ezért West sietve elhagyta a helyszínt, és valószínűleg Kim Kardashianhoz és egyhónapos lányukhoz, Észak-Nyugathoz ment.


Fotó: X17Online

A paparazzo az eset után feljelentést tett, ezért a rendőrség megkezdte a nyomozást könnyű testi sértés és rablási kísérlet gyanújában. Kanye-val azonban egyelőre nem tudtak beszélni péntek éjszaka óta. A pórul járt médiakeselyű pedig kórházba szállíttatta magát, és látleletet készíttetett, hogy legyen bizonyítéka támadója ellen.

A milliárdos sztár védelmében azért hozzá kell tenni, a Dano nevű fotós fő profilja, hogy addig idegesíti a sztárokat, amíg azok rá nem támadnak. Leghíresebb összetűzése 2007-ben, az akkor az őrület határait feszegető Britney Spears-szel volt, ami abban teljesedett ki, hogy a kopasz énekesnő elverte egy esernyővel.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik