Szórakozás

Visszaszámolnak – Pár nap és startol a negyedik Mezi Fesztivál

vastag-csaba(2)(960x640)(1).jpg (vastag csaba)
vastag-csaba(2)(960x640)(1).jpg (vastag csaba)

Minden évben kicsit megújul, átalakul a székkutasi Mezi, ám a hagyományokkal nem szakít. A zene, kultúra, és sport hármasa idén is megmarad, A hétvégi rendezvényen viszont nem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk a kilátogatóknak.

A háromnapos fesztivál igazából két és fél napos. Pénteken koncertekkel várják a közönséget ahol fellép a Huckleberry Guys, a Sweet Sixteen, a Bakterock és a T-34. A zenei műsor 18 órakor kezdődik.

Szombaton idén először kutyaszépségversenyt és bemutatót is rendeznek, ezzel indul a nap. 10 órától a színpadon néptánc és sport váltja egymást. Lesz akikido, ju-jitsu, grappling és aerobic bemutató. Emellett erősember verseny, homokvárépítő bajnokság, biciklis verseny, ping-ping mérkőzések kínálnak szórakozást. Este ismét zene, fellép a Rädio, a Medve Bőre, valamint a tavalyól már ismerős Moped Rock Band és a Rockefeller.

Vasárnap a sport mellett a néptánc és a népzene uralja a nap első felét, népdalkörök, együttesek, tánccsoportok lépnek fel a környező településekről, de lesz grundfoci és veteránmotor felvonulás is. Este a koncerteken fellép Sweetchuck, a Venzo, és a Jump Rock Band. A hétvége két húzóneve is vasárnap este kínál szórakozást, ekkor áll színpadra a Dirty Slippers, majd az első X-Faktor győztese, Vastag Csaba.

Idén a szervezők két hagyománnyal szakítottak, most nem lép fel a Blues Company, valamint a vasárnap délután kivételével az egész fesztiválra ingyenessé tették a belépést a vidékről érkezők számára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik