Szórakozás

Luxusszállodában ünnepelte sikerét az Attraction

attraction(1)(4)(960x640).jpg (attraction)
attraction(1)(4)(960x640).jpg (attraction)

Akármilyen hihetetlen, de az Attraction Látványszínház csapatának öt hete nem volt ideje arra, hogy méltó módon megünnepelje a Britain’s Got Talent győzelmét. Péntek este azonban mindent bepótoltak.

Elegáns, több fogásos vacsora, majd hajnalig tartó biliárdozás a pesti belvárosban – nagyjából így lehetne összefoglalni az Attraction hétzáró partiját.

Szűcs Zoltán egy Duna parti, elegáns belvárosi szálloda különtermében mondott köszönetet a Látványszínház teljes stábjának a kitartó munkáért, és az eredményekért.

Fotó: Attraction

„Nem gondoltam volna 2004-ben, amikor megalapítottam a színházat, hogy ilyen fantasztikus eredményt ilyen fantasztikus helyen fogunk ünnepelni. Annyira sűrű volt ez az öt hét, hogy mással egy élet során nem történik annyi minden, mint velünk egy hónap leforgása alatt. A feleségemnek oroszlánrésze volt a sikerben. Az ő támogatása, bizalma nélkül biztosan nem lennénk most itt – mondta a csapat vezetője. – Emlékszem, Londonban a visszatapsolási produkciónál már mindenki sírt a színpadon, úgy csináltuk végig a műsorszámot, de Évi higgadtan nyugtatgatott minket, hogy ne izguljunk, ez még jobb lesz, mint az eredeti előadás.”

Szűcs Zoltán továbbá itt olvasta fel a csapatnak a Magyarország miniszterelnökétől kapott gratuláló levelet is.

Az Attraction tagjai péntek este végre kieresztették a gőzt, először a luxusszállodában tartott vacsorán kóstolták végig a fenomenális ételkülönlegességeket, majd késő éjjel egy biliárdszalonban folytatták a mulatást.

Fotó: Attraction

Hivatalos Facebook oldalukon másnap reggel ezt írták:

„Tegnap ünnepeltünk. Magunkat, a BGT győzelmet, a diadal óta történt csodákat, az elmúlt éveket, és az ígéretes jövőt. Azonban egy percre sem feledkeztünk meg Rólatok. Nélkületek nem menne! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!” – zárták soraikat arra utalva, hogy a rajongók bíztatása nélkül semmit nem érne a munkájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik