Szórakozás

Attraction: Nagy dolgok lesznek még itt!

Hamarosan Londonba megy a további tárgyalások miatt az Attraction, és július közepén már fellépésük is lesz a brit fővárosban. A csapat vezetője, Szűcs Zoltán azt is elárulta, nagy dolgok várnak még a csapatra.

Egy saját, nagy műsor összeállításán dolgozik az Attraction, ám ehhez mindenképpen magyar táncosokkal szeretnék bővíteni a csapatot, hiába ajánlotta fel a brit menedzsment, hogy ottani táncosokat bocsát a csapat rendelkezésére. A plágiumvádakra Szűcs Zoltán csak annyit mondott: szomorú összetevője a történetnek, hogy Magyarországról indult el a vádaskodás.

„Ennek az egyetlenegy ‘ronda’ része, hogy ez a plágiumvád Magyarországról eredt, és nem külföldről. Egyébként meg annyi alapja van, mint amennyit meg is mutattak, hogy egy elefánt hasonlít egy másik elefántra” – utalt Szűcs Zoltán arra a vádra, miszerint az elefántmotívumot egy másik csapattól lesték volna el.

Szűcs Zoltán azt is elmondta az RTL Klub reggeli műsorában, hogy nagy dolgok várnak még az Attractionre, ám ezekről szerződésük miatt egyelőre nem beszélhet.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik