Szórakozás

Svájcban dubajoztak a magyar celeblányok

prostitualt(210x140)(3).jpg (utcalány)
prostitualt(210x140)(3).jpg (utcalány)

Állítólag szépségkirálynők, modellek és celebek is árulták a testüket genfi bordélyházakban. A svájci hatóság már nyomoz.

Több millió frankos adócsalás miatt nyomoz a svájci hatóság egy genfi bordélyokat üzemeltető magyar madame ellen. A Bors információi szerint a létesítményekben ismert magyar aktmodellek, modellek, szépségkirálynők, sőt celebek is felbukkantak.

Fotó: Northfoto

„Egyszerre akár 40-60 magyar lány is megfordult kint, de volt, aki csak itt tudta meg, milyen munkáról van szó. A ‘főnök’ sokszor azt mondta nekik: vagy csinálják, vagy mehetnek az utcára. A pletykák szerint emberkereskedelem miatt is vizsgálódnak a hatóságok, és azt hallottuk, hogy kiskorú lány is volt a szexmunkások között. A szalonok egyelőre változatlanul működnek” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő lány Svájcból, aki a prostituáltak tarifáiról is beszélt.

Az elmondás alapján a lányok ötven- és kétszázezer forintnak megfelelő frankot kerestek páciensenként. Az ismert magyar hölgyek nem kaptak kiemelt gázsit, ám állítólag így is megérte nekik a kiutazás. Bár a cikk konkrét neveket nem említ, az kiderül belőle, hogy nemrég még egy olyan ismert magyar celeb is várta a kuncsaftokat, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik