Szórakozás

90 és 95 éves polgárait köszöntötte a város

Szépkorú vásárhelyieket köszöntöttek fel a polgármesteri hivatal munkatársai. Székely Sándor a kilencvenedik, Balázs Józsefné a kilencvenötödik születésnapját ünnepelte. Mindketten tősgyökeres vásárhelyiek.

Tegnap töltette be a 90. életévét Székely Sándor. Sanyi bácsi az ötvenes években rendőrként, majd közlekedési rendőrként dolgozott. Később gépkocsivezető lett. Az iparvállalat és a kórház alkalmazottja is volt. Aktív éveiben mindig a közlekedés különböző területein dolgozott. 90. születésnapja alkalmából Dr. Ónodi-Szűcs Gyula, a Polgármesteri Hivatal Lakosságszolgálati Irodájának munkatársa köszöntötte. Az ünnepségen Sanyi bácsi fia, ifj. Székely Sándor elmondta, édesapjának sohasem voltak káros szenvedélyei, többek közt ennek köszönheti szép korát. Két gyermeke, négy unokája és két dédunokája van. Fia minden nap örömmel látogatja, a család többi tagja azonban távol él, a világ különböző pontjain.

Múlt héten, július 5-én ünnepelte 95. születésnapját Balázs Józsefné. A szépkorú asszony, tősgyökeres hódmezővásárhelyi. 1918-óta a város polgára. Két gyermeke, három unokája és két dédunokája van. A jeles napon Antal István, a Polgármesteri Hivatal Lakosságszolgálati Irodájának vezetője is felköszöntötte Zrínyi utcai otthonában, ahol szerető családja gondoskodásában éli mindennapjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik