Szórakozás

(18+) PornóSport: Nem könnyű parancsra szexelni

Sportolók, szex és pornó – Szepesi Niki óta tudjuk, hogy ez a három dolog akár össze is függhet. Sőt, vannak sportolók, akik valóban pornózásból egészítették ki szerény keresetüket.

Nemrég két pornóproducer is megkereste az egykori úszónőt, Szepesi Nikit, hogy botránykönyve után felnőttfilmben szerepeljen. Az úszónő nem utasította el azonnal az ajánlatot, sőt, még el is gondolkozott a lehetőségen, de végül nemet mondott. Tomor András volt az egyik, aki felkereste Szepesit. Korábban már több hírességet is pornózásra csábított, sőt ő volt, aki egykor VV Vera pornófilmjéért is fizetett. A producer lapunknak elárulta, hogy több sportoló is kipróbálta már a felnőttfilmezést.

Fotó: Shutterstock

„Általában természetesen anyagi okai vannak annak, ha egy sportoló pornózni akar. Persze nem az a lényeg, hogy mivel foglalkoznak, hanem az, hogy néznek ki. Mindenképpen előny a szép test. Sokan azt hiszik, hogy ez egy egyszerű pénzkereseti lehetőség, de valójában egyáltalán nem könnyű parancsra szexelni. Az sem igaz, hogy minden esetben a sportolót kell rávenni a felnőttfilmezésre, nemrég nálam például egy bokszolólány jelentkezett. Az viszont igaz, hogy Szepesi Nikit én kerestem fel, de nem jutottunk el odáig, hogy összegekről beszélgessünk. Egyébként szerintem ő nem is szexmániás” – mondta a filmes, aki szerint nagyon nehéz annak, akik titkolni akarja pornós múltját.

„Sokakat azzal nyugtatnak, hogy az az internetes oldal, ahol látható lesz majd az elkészült film, az nem elérhető Magyarországon. Még ha ez így is van, a világháló korában ez egyáltalán nem számít. Hosszú távon pedig csak úgy lehet nagy pénzeket szerezni, ha több filmben vállal valaki szereplést. Egy-egy jelenetért akár 100 ezer forintot is kaphatnak” – mondta a pornóproducer. A végösszeg egyébként leginkább attól függ, hogy a szereplők pontosan mit vállalnak be, ráadásul több „jelenetet” is forgathatnak egy nap.

Pornós birkózók és testépítők

Pár éve óriási botrány volt abból, hogy birkózókat és testépítőket vettek rá arra, hogy melegpornóban szerepeljenek. Ezekben a filmekben egyébként gyakran heteró férfiak vállalják be a jeleneteket, ugyanis ez a műfaj a legjövedelmezőbb. A vágyfokozásban ilyenkor injekció vagy csinos lányok segítenek. Korábban az egyik birkózó reménység, Sz. Gergő is szerepelt több ilyen filmben. A férfi állítólag azért vállalta el a pornós munkát, mert súlyos anyagi problémákkal küzdött, és segítenie kellett beteg szüleit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik