Szórakozás

Hujber Feri: Megvettem az érettségim, plágium a diplomám

diploma (diploma, )
diploma (diploma, )

Brutálisan őszinte interjút adott Szily Nórának Hujber Ferenc. A színész bevallotta, hogy nemcsak az érettségijét vásárolta, de a diplomáját is másolta.

“Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Ilyen tekintetben a diplomám érvénytelen” – mondta Szily Nórának adott interjújában Hujber Ferenc

“Régóta be akartam vallani, mert fontosnak tartom ezt is. Nem akarom, hogy egyszer, amikor majd pozícióban leszek, és rálépek valakinek a lábára, megjelenjen a hír, hogy Hujber Ferencnek hamis az érettségi bizonyítványa és a szakdolgozata plágium. Azt szeretném, hogy tőlem tudják meg. Most. A diplomamunkámnak az volt a címe, hogy “Szerepálmom, Lady Macbeth”. Egy 20 évvel ezelőtti dolgozatról másoltam. Én csak a címet találtam ki, de ezt a kamu szakdolgozatot úgy védtem meg, hogy ötöst kaptam rá. Érettségi nélkül nem mehet az ember a Színművészetire. Ez azt jelenti, hogy akkor a Színművészeti Egyetem szerint én nem lennék jó színésznek. Márpedig szerintem én nagyon jó színész vagyok, érettségi nélkül” – tette hozzá Hujber.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik