Szórakozás

Fiatal férfiakkal találkozgat Magdi anyus

Fodor Zsóka mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát: hemzsegnek körülötte a harmincas, jóképű, híres férfiak.

A Barátok közt egykori népszerű színésznője nem szeretne megöregedni, ezért olyan jóvágású ifjakat gyűjtött maga köré, mint Vastag Csaba, Mészáros Árpád Zsolt, Hujber Feri és Mága Zoltán, akikkel újraélheti a fiatalságát – írja mai számában a Bors.

A jövőre hetvenedik életévét betöltő színésznő gyakran találkozgat a sármos művészekkel, MÁZS-t például annyira kedveli, hogy egészen Nyíregyházáig utazott érte egy előadásra, de különösen szoros a kapcsolata Hujber Ferivel is, aki minden egyes telefonbeszélgetés után úgy köszön el Zsókától, hogy szeretlek. A fiatal férfiak és a színésznő természetesen csak humorizálnak, kedveskednek egymásnak, tisztelettel és csodálattal tekintenek az ország kedvencére.

“Ha bármi bajom, problémám van, ő az első, akihez fordulok. Leül velem, és nem mint anya, mint barát, hanem mint az élő lelkiismeretem, úgy beszél hozzám. A barátsága felbecsülhetetlen” – árulta el a napilapnak Mészáros Árpád Zsolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik