Szórakozás

Elmarad Vajna és Palácsik esküvője

Andy-Vajna-es-Palacsik-Timea(210x140)(2).jpg (Andy Vajna, Palácsik Tímea)
Andy-Vajna-es-Palacsik-Timea(210x140)(2).jpg (Andy Vajna, Palácsik Tímea)

Meggondolta magát a hollywoodi producer.

A Blikk információi szerint mégsem lesz esküvő augusztusban. A világhírű producer ugyanis a lap információi szerint meggondolta magát és nem veszi feleségül a 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeát.

“Timinek egyszerre van szüksége támaszra és szabadságra. De mostanra Andy is belátta, hogy ha mind a kettőt megadja neki, akkor szépen lassan közszereplőként nevetségessé válik. Ahogy májusban nem volt, úgy augusztusban sem lesz esküvő, sem Amerikában, sem Magyarországon. A közös barátaik sem kaptak meghívót, pedig itt lenne az ideje” – mondta a pár egyik neve elhallgatását kérő ismerőse.

Fotó: StoryOnline

Az esküvőt egyébként másodjára halasztják, az első időpont május volt. Az okokat nem lehet tudni, hiszen a pár nem nyilatkozik kapcsolatukról. Vajna is csak annyit mondott még korábban, hogy nagyon szeretik egymást, de egy kapcsolat állandó küzdelem… Valószínűleg most épp a menyasszony küzd azért, hogy a hollywoodi álom mégis valóra váljon.

Egy másik esküvőt azonban a hírek szerint megtartanak: Tímea exe, Damu Roland júliusra tervezi börtönesküvőjét új kedvesével…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik