Szórakozás

Csocsesz is bukott a játékgéppel

A zenész közel ötszázezret dobált be egy játékgépbe egyetlen éjszaka alatt, végül nyeremény nélkül távozott.

Bódi Guszti és Bangó Margit után újabb zenész bukott a játékgéppel. Ezúttal ugyanis Csocseszt fülelték le egy olyan játékteremben, ahová nem mehet be akárki akárhogyan: a klub ugyanis megválogatja a vendégeket és a szükséges öltözéket is megszabják.

“Ebben a kaszinóban több terem is van, a hátsóban vannak a játékgépek, ott lettem figyelmes Csocseszre. Az úgynevezett gaminatorral játszott, ami egy nyerőauto­mata. Érdekes volt, hogy ment a légkondicionáló berendezés, ő mégis rettenetesen izzadt. Idegesnek tűnt, látszott rajta, hogy rendkívül feszült. Először nyert, azonban később min­denét eljátszotta, és fél kettőkor már négyszázhetvenezer forintos mínuszban volt. ­Közben váltott eurót is, azt is eljátszotta az utolsó fillérig” – mesélte a Blikknek egy szemtanú.

Fotó: TV2

Csocsesz nem tagadta, hogy ő látható a felvételen és magyarázattal is szolgált a gépezésre.

“Általában kártyázni szoktam, de most nem volt hely az asztalnál, ezért leültem gépezni. Nem számoltam, mennyit játszottam el, de nagyjából nullára jöttem ki a végén. Egyébként nem vagyok függő, csak a gőzt eresztem ki ilyenkor” – magyarázkodott az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik