Szórakozás

Meg akarták lincselni Terry Black lányának gázolóját

autos(960x640)(13).jpg (sofőr, autós, vezető, )
autos(960x640)(13).jpg (sofőr, autós, vezető, )

Fanni csak a rollerjének köszönheti, hogy kisebb sérülésekkel megúszta azt a balesetet, amit egy felelőtlen autós okozott, aki a forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába. A fiatal férfit a közelben álló roma asszonyok majdnem meglincselték.

Terry Black hangja még most is remeg az idegességtől, amikor felidézi a balesetet. Bár örökbefogadott kislánya, Fanni már otthon van és egy kisebb agyrázkódástól, illetve néhány zúzódástól eltekintve nagyobb baja nem esett, a lelki sebei lassabban fognak begyógyulni.

“A kapunktól nem messze történt a baleset, láttam az egészet, de olyan gyorsan történt minden, hogy én is csak utána ocsúdtam fel. A lányom szabályosan ment át a zebrán és csak arra nézett, ahonnan autóra lehet számítani, hiszen egyirányú utcáról van szó, ki gondolta volna, hogy a másik irányból érkezik valaki. Fanni életét csak a roller mentette meg, ami közé és az autó közé került” – idézte fel a baleset pillanatait a Hír24-nek Terry Black, aki azt is hozzátette, a gyerekeit már régen megtanította a közlekedés helyes szabályaira, bár ezt most felülírta egy szabálytalan autós.

Fotó: RTL Klub

Az autó fiatal sofőrje azonnal kiszállt a kocsiból, hogy megnézze, hogy van a kislány, ám a közelben álló roma asszonyok majdnem meglincselték.

“A fiatalember akkor ijedt meg igazán, amikor megtudta, hogy az én lányomról van szó és amikor az ott álló roma asszonyok csoportja neki akart menni. Természetesen helyszínelés is történt, a rendőrök a kórházba is bejöttek, úgyhogy most várjuk a fejleményeket” – tette hozzá Terry Black, aki hétfőn este már haza is hozta a lányát a kórházból, hogy otthon, nyugodt körülmények között ápolhassa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik