Szórakozás

Egyre rosszabbul van Terry Black

Elhalasztották a kétgyermekes celeb műtétjét, amit eredetileg decemberben végeztek volna. Terry Blacknél nyakcsigolyasérvet diagnosztizáltak, ami miatt egyre erősödő fájdalmai vannak.

Úgy tűnik, hogy csak az operáció szüntetheti meg a magyar előadó szenvedéseit. Fájdalmai hetek óta nem enyhülnek, ennek ellenére az operációt nem tudják elvégezni.

“Nagyon rosszul vagyok, semmit nem javult az állapotom. Az operációt el kellett halasztani a hörgőszűkületem miatt. Azt mondják, hogy így nem merik vállalni az altatást, anélkül viszont nem végezhető el a beavatkozás. Az orvosom egyelőre megtippelni sem tudja, mikor kerülhetek végre műtőasztalra” – mondja Terry Black, aki korábban biztos volt abban, hogy még ebben az évben túleshet a beavatkozáson, és akkor már januárban kiköltözhet gyermekeivel együtt Németországba. Erről azonban most már biztosan le kell tenniük.

Ráadásul nem elég, hogy a sérve miatt rettenetes fájdalmai vannak a hírességnek, még fullad is a hörgőbetegsége miatt. Azt mondja, sokszor csak oxigénpalackkal tud lélegezni. A helyzetét csak rontja, hogy korábban daganatos megbetegedése miatt kivették a fél tüdejét.

“Karácsonykor sem tudtam pihenni. Sok vendégünk volt, akikre sütöttem, főztem. Nem panaszkodom, a gyerekek miatt szívesen tettem, tőlük nem vehetem el az ünnepet” – mondja Terry Black, aki az ünnepek előtt állandóan ingadozó vérnyomásától is szenvedett. Lehet, hogy a hírességen már tényleg csak a költözés és a környezetváltozás segíthet? Ez persze majd csak akkor derülhet ki, ha tényleg elköltöznek Magyarországról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik