Szórakozás

Rendőr fenyegette meg halálosan Gáspár Lacit

ököl (asztalra csap)
ököl (asztalra csap)

Egy levélíró azt állítja, hogy közvetve az énekes okozta egy 15 éves fiatal halálát.

“Megtalállak, megöllek, de szép lassan, hogy szenvedj” – állítólag ezt üzenték Gáspár Lacinak. Egy ismeretlen a Borsnak küldött levelet arról, hogy közvetve a zenész felelős egy tizenöt éves fiatal haláláért.

Mint ismert, Gáspárt korábban meggyanúsították azzal, hogy nemcsak fogyasztotta, de árulta is a drogot. Erre egy hamis rendőri jelentés alapján jutottak.  A szövevényes ügyben most ez a levélíró elég érdekes és erősen megkérdőjelezhető dolgokat állít. A Bors többször is idézett a levélből:

“Vedd komolyan Lacika az ígéretem, mert tudok rólad mindent, azt is, hogy hol laksz, merre bulizol, édesanyád hol lakik, és a testvéreidet is. Nem vagy biztonságban. (…) Nekem már nincs életem, de még rendőr vagyok, és tudok dolgokat!” – írta.

Persze ezek után kérdés, hogy ha a “rendőr” valóban tudja, hogy merre lakik az énekes, akkor miért a napilappal levelezik. Az ügyben Gáspár Laci ügyvédje is megszólalt.

“Rágalmazás miatt újabb feljelentést teszünk, a fenyegetést pedig bejelentjük a rendőrségen. Ha az illetőnek ilyen bűncselekményről van tudomása, mint a kamasz fiú halála, a rendőrséghez kellett volna fordulnia, nem a sajtónak írogatni leveleket. Igaz, így biztosan nem követi el a hamis vád bűncselekményét” – mondta dr. Gerencsér András.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik