Szórakozás

Saját rokonait jelentheti fel Gáspár Laci

Néhány éve családtagjai meg is akarták verni az énekest, aki most arra gyanakszik, ők állhatnak a rágalmazása hátterében.

Gáspár Laci újabb nyilatkozattal zavarta össze a már eddig is kibogozhatatlan szálakat drogügyében. Most azt állítja, hogy saját családtagjai között vannak olyan haragosai, akik akár rendőri jegyzőkönyvet is hamisíthattak. Fel is jelentette őket az énekes.

Fotó: TV2

“Végre kiderült az igazság: nem vagyok bűnöző, nem terjesztettem drogot, csak le akartak járatni. Aki vagy akik ezt a hamis rendőri jelentést készítették, nagyon gyűlölhetnek engem. Ez pedig eléggé leszűkítette a gyanúsítottak körét. Távolabbi rokonaim között vannak olyanok, akik régóta haragszanak rám. Ezt azóta érzem jobban, amióta ismert zenész lettem. Sajnos volt olyan is pár éve, hogy meg akartak verni. Belőlük kinézem, hogy még mélyebbre taszítanának engem, amikor látják, hogy volt egy botlásom. Bízom benne, hogy a rendőrök kiderítik, ki küldözgette szét azt a levelet, amivel nagyon lejárattak, bűncselekményekkel vádoltak. Arra is vették a bátorságot, hogy egy rendőri jelentést hamisítottak” – mondta a Blikknek Gáspár Laci, aki azt is hozzátette, reméli, hogy hamarosan csak egy szörnyű álom lesz a drogügyéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik