Szórakozás

Loláék szakítottak, de…

Lola Brasch Bence (Lola,  Brasch Bence)
Lola Brasch Bence (Lola,  Brasch Bence)

A kapcsolatuknak valóban vége, a szerelem azonban nem múlt el. Most is gyakran találkoznak, csak éppen nem tudják, hogyan tovább.

Az egyik hetilap szenzációként tálalta a hírt, hogy szakított Lola és Brasch Bence, és ezt azzal magyarázták, hogy Lola az utóbbi időben őrülten féltékeny volt. Ezt mindketten cáfolják, azt azonban beismerik, hogy kapcsolatuk most épp szünetel. Lola és Bence egyébként a “szakítás” óta is többször találkoztak, legutóbb Bence egy szál virággal érkezett exéhez.

Fotó: Just Creative

Úgy tűnik, szeretik egymást, de akkor miért szakítottak? “Bence csak most kezdi megtanulni, milyen önállóan élni. Lola sokkal tudatosabb, fegyelmezettebb, és ezt várná a párjától is. Rengeteget beszélgettünk erről mi, barátnők vele, és azon a véleményen voltunk, hogy egy 22 éves fiútól ezt még ne várja el. Azt is be kell látnia, hogy neki is vannak hibái. Néha apróságok is fennakad. Most tudatosodhat igazán bennük, hogy mi az, amit másképp kellett volna csinálniuk” – mondta a Story-nak Lola egyik legjobb barátnője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik