Szórakozás

Michael Jackson szexuális ragadozó volt

A FBI nyomozati anyagai szerint legalább 24 gyereket rontott meg a pop királya.

Michael Jackson mindig is megosztotta a közvéleményt. A rajongók soha nem akarták elhinni, hogy az énekes valóban olyan pedofil szörnyeteg lehet, mint ahogyan az évtizedek alatt többször lefestették. Hiába aludt gyerekekkel, vagy épp bukott le többször, mindig volt magyarázat. Egészen mostanáig.

Állítólag a Sunday People lap birtokába került egy olyan vaskos nyomozati anyag, amit még az FBI készített Jacksonról. Ezek alapján legkevesebb 24 kiskorút molesztált a Neverland-i otthonában, akik között öt gyerekszínész és két ma már neves táncos is volt.

 

Fotó: Northfoto

Az énekes komoly pénzeket fizetett a hallgatásért, nemcsak a molesztált gyerekek családjainak, de az őt rajtakapó alkalmazottaknak is. A hírek szerint a 15 év alatt összesen 35 millió dollárt azaz körülbelül 80 milliárd forintot fizetett. Egyik alkalommal 1.3 millió dollárt adott az egyik szobalánynak, aki meglátta, hogy a sztár a kisfia nemi szervét fogdossa és ezért érthetően fel akarta jelenteni.

Akárhogy is legyen, a most kirobbant botrányba belerokkanhat Jackson lánya, Paris, akit nemrég azért szállítottak kórházba mert megpróbált öngyilkos lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik