Szórakozás

Gyógyszerraktárban élt Michael Jackson

Michael Jackson (Michael Jackson)
Michael Jackson (Michael Jackson)

Megdöbbentő fotókat hoztak nyilvánosságra Michael Jackson halálának helyszínéről, amiben annyi gyógyszer volt, mint egy patikában.

A Los Angeles-i rendőrség eddig soha nem mutatta be a nyilvánosság előtt azokat a fotókat, amiket Michael Jackson utolsó otthonában készítettek az énekes halála utáni órákban. Most viszont szükség volt rájuk az AEG Live ellen folyó perben, amiben azt hivatott eldönteni a bíróság, hogy a koncertpromóter cég vezetői felelősek-e Jacko haláláért.

Fotó: Northfoto

Ha pedig csak a fotókat vesszük alapul, akkor egészen biztosan bűnösök. A képeken ugyanis jól látszik, hogy Michael Jackson hálója egy rendetlen kórházra hasonlított, amiben több száz szem vényköteles gyógyszer, rengeteg infúzió, oxigénpalack és minden elképzelhető orvosi műszer volt. Szóval, ha bárki járt nála az AEG-től, akkor tudhatták, hogy mivel tömi a sztárt az általuk felfogadott Conrad Murray.

A fotókon a gyógyszerarzenál mellett az is jól megfigyelhető, hogy Jackson betegesen rajongott a babákért. A szekrényei egy részét ugyanis pici gyerekekről készült fotók, reklámplakátok és szobrok díszítették. Az viszont nem tisztázott, hogy a babák látványa csak jó kedvre derítette, vagy más, korántsem ennyire elfogadható indokból akarta őket a közelében tudni. De erről a jelenlegi eljárás nem is fog dönteni.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik