Szórakozás

Csúnyán lebukott a Hip Hop Boyzos

Míg Szűcs Zoltán sikert-sikerre halmoz az Attractionnel, addig Egry Leventéről, a Hip Hop Boyz énekeséről kiderült, hogy egyszerre két nőt is hitegetett.

Érdekesen alakul a kilencvenes évek sztárjainak, a Hip Hop Boyz tagjainak az élete. Míg Szűcs Zoltán karrierje egyre ível felfelé az Attractionnel, addig volt csapattársa, Levy T magánéleti botrányától ír a Bors.

A történet tanulsága, hogy ne élj kettős életet, de ha mégis, akkor került a Facebookot. Történt ugyanis, hogy az egyelőre Amerikában élő Leventének nemrég a Facebookon egy gyönyörű fiatal nő szerelmes köszöntőt írt.

„Nagyon boldog névnapot kívánok, kicsim! Nagyon szeretlek és várlak haza!” írta, amelyre érkezett a válasz: „Kérlek, töröld ezt a posztodat! Köszönöm” – írta egy másik szépség.

Utóbbiról a Bors megtudta, már hét éve az énekes párja. A szerelmes üzenet feladójáról pedig egy jól értesült azt mondta a lapnak, hogy közel egy éve élt abban a tudatban, hogy az énekes őt szereti.

Ahogy a filmekben szokás, a két nő felvette egymással a kapcsolatot az interneten, majd találkoztak és jól kibeszélték a csalfa zenészt. Később számon kérték Leventét, aki nem tudott magyarázattal szolgálni. (Aki tudott már ilyen helyzetben értelmeset mondani, írja meg kommentben)

Mindenesetre a napilap az énekest is megkereste az ügyben, aki majd’ egy hétig gondolkodott a válaszain, végül annyit közölt: nem kommentálja a történteket.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik