Szórakozás

Az Attraction után Karsai Zita is győzelemesélyes

karsai zita (karsai zita, )
karsai zita (karsai zita, )

A Megatáncban feltűnt Zita most egy német tehetségkutatóban próbál szerencsét, ahol már tovább is jutott. A tehetségkutató honlapja szerint Zita itthon már sztár és szeretne külföldön is az lenni.

Karsai Zita egy ideje már Németországban él és a napokban egy tehetségkutatóban is bemutatkozott. A Pro7 Got to Dance című műsorában egy Flashdance-tánccal indult és csont nélkül tovább is juttatták. A háromtagú zsűriben egyébként ott ül az egykori Take That-es Howard Donald is, akit szintén lenyűgözött Karsai Zita produkciója. A német tehetségkutató oldalán egyébként így jellemzik:

“Zita Magyarországon már sztár és itt, Németországban is az szeretne lenni. A zsűrit Flashdance-előadásával győzte meg.”

Karsai Zita nem lesz könnyű helyzetben, hiszen mellette még 38 induló reménykedik a győzelemben, akik közül a legtöbben sokkal erősebb német „hátszéllel” indulnak. A versenyzők Facebook-oldala is jól mutatja a különbségeket: míg egyes táncosokra több ezren kattintanak, addig Zita oldalát még csak tizenketten lájkolják. Aki drukkol neki, ITT jelezheti.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik