Szórakozás

Így lesz Karsai Zitából világsztár

karsai zita (karsai zita)
karsai zita (karsai zita)

Úgy tűnik, hogy az ismert táncosnő egyre sikeresebb, már nem csupán DJ Bobo tánckarának tagjaként szerepel, hanem mint önálló művészt is meghívták egy külföldi tévéműsorba. Zita hamarosan Németországba költözik.

Zita az RTL Klub Csak csajok című műsorában elmondta, úgy érzi, végre révbe ért. Elmesélte, hamarosan Németországban kezd új életet, ott teremt otthont magának. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha többé nem tér vissza, hiszen édesanyja továbbra is Magyarországon marad, hozzá rendszeresen jön majd látogatóba. Zita arról is mesélt, hogy kibérelt Németországban egy lakást, amely már teljesen be van rendezve. A táncosnő úgy tervezi, hogy pénteken autóba ül, és az összes használati tárgyával együtt elindul új élete felé.

„December 6-án sok minden eldőlhet. Akkor lépek fel az egyik legnagyobb tévécsatornán, de ott már úgy, mint Karsai Zita. Minden attól függ, hogy ott mennyien fognak nézni. DJ Bobo visz magával most mindenféle show-ba, de már mint önálló személyt. Legalábbis én most így érzem” – mondta Zita, aki azt is megígérte, hogy az RTL Klubon is beszámol majd arról, hogyan sikerült a tévészereplése, és annak milyen hozadékai lesznek.

Zitának egyébként hatalmas sikere volt DJ Bobo turnéján, ahol szólót táncolt. Úgy tűnik, hogy a tehetséges magyar lányra ekkor figyeltek fel olyan szakemberek is, akik által akár igazi világsztár is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik