Szórakozás

Dévényi Tibor kiakadt: Tízmillió DJ országa leszünk!

disco (disco, )
disco (disco, )

A DJ szakma veteránja, Dévényi Tibor nem nézi jó szemmel az újoncokat, sőt egyszerűen kontároknak tartja őket. Szerinte hamarosan a tízmillió DJ országa leszünk.

Egyre többen űzik a DJ szakmát Magyarországon több-kevesebb sikerrel. A sokasodó lemezlovas-populációt Dévényi Tibor nem nézi jó szemmel. Szerinte aki igazi retro DJ-t akar, annak hozzá kell fordulnia.

Fotó: TV2

“Ezek egyszerűen kontárok, nem lehet rájuk mást mondani, akik a könnyű meggazdagodás reményében DJ-ként dolgoznak, és ez nem tesz jót a szakma megítélésének. Pedig DJ-nek lenni egyáltalán nem könnyű kenyér. Ezek a szakmájukból kilépő, majd utána DJ-ként tetszelgő személyek valószínűleg csak a nagybátyjuk vagy valamelyik másik rokonuk szórakozóhelyén kaphatnak munkát. Aki retro DJ-t akar rendelni az engem vagy még két másik embert hív, aki a fiatal generációra kíváncsi, az Sterbinszkyt, Bárányt vagy még 3-4 másik lemezlovast” – magyarázta Dévényi Tibor a Heti Témának és azt is hozzátette, ha így megy tovább, hamarosan a 10 millió DJ országa leszünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik