Szórakozás

Egy testvérpár támadt az idős asszonyra

maszkos-rablo(2)(960x640).jpg (maszk, rabló, betörő, )
maszkos-rablo(2)(960x640).jpg (maszk, rabló, betörő, )

Vádemelést javasol a rendőrség egy testvérpár ellen, akik egy idős nőre támadtak rá Dévaványán. Elvették a fülbevalóját, karóráját és életveszélyesen megsebesítették.

A 82 éves asszony 2012. augusztus 19-én délután zajt hallott az udvarából, ezért nyitotta ki háza ajtaját. Ekkor a fejükön maszkot viselő fiatalkorú férfiak bementek hozzá, és rátámadtak. A nő az első ütéstől a földre került, aztán tovább bántalmazták, majd kivették a füléből az arany fülbevalót, amit a lakásban talált két karórával együtt elvittek.

A Szarvasi rendőrök 2012. szeptember 3-án elfogták, majd őrizetbe vették a rablással gyanusítható, azóta már a 18. életévét betöltött B. Sándort és öccsét. A megtámadott idős nő kórházi ellátásakor kiderült, hogy életveszélyes sérülést szenvedett, ezért a gyanúsítottakkal szemben indult büntetőeljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya vette át.

A testvérek azóta előzetes letartóztatásban vannak, az ügyükben keletkezett iratokat a főkapitányság most vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik