Szórakozás

Kállay-Saunders: Nem kell irigykedni!

Rájár a rúd mostanában Kállay-Saunders Andrásra. Az énekest ezúttal a Facebookon osztották ki, mert egy luxusautót vezetett.

„Hát nem tudom mire mész ezzel a verdával, meg a séróval, meg a hírneveddel, ha a nemzeti gárda fogna közre” – írták az énekesnek, miután egy olyan fotót posztolt magáról, ahol épp egy luxusautó kormánya mögött ül.

Fotó: Facebook

András hétfőn utazott Svédországba, ahol legújabb klipjét forgatja, ennek a kelléke volt a vagány verda. A rajongók azonban máris azt gondolták, hogy új autót vásárolt.

„Hogy mennyire ellenszenves nekem ez a pacák az hihetetlen” – írta egy másik hozzászóló.

Kállay-Saunders András persze kiborult a sok kritika láttán, szövegében csak a helyesírási hibákat javítottuk:

„Úristen mennyi ellenszenves ember van. Elmentem Svédországba, megyek a rádiókhoz, bemutatom a zenémet mindenhol ahol csak lehet, klipet forgatok és csak próbálok mindig előrébb lépni…Tegnap kiteszek egy képet, amiben ülök egy kocsiba amit kaptam a klipemre és rögtön jönnek az irigy kommentek otthonról. Az hiszed azért raktam ki a képet, mert azt akarom mutatni, hogy mennyire menő vagyok? Nem. Azért mert élveztem, hogy életemben először ülhettem ilyen kocsiba…Nem kell negatívnak, irigynek lenni” – írta az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik