Szórakozás

Nem énekelheti el közös dalát Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni (Kállay-Saunders András és Tolvai Reni)
Kállay-Saunders András és Tolvai Reni (Kállay-Saunders András és Tolvai Reni)

Nem lehet közös dala egyelőre a két megasztárosnak, akiknek a menedzsment nem engedi, hogy közös szerzeményükkel rukkoljanak elő. Pedig ők már el is készítették a duettet.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András fura kapcsolatáról sorra jelennek meg a találgatások. Valójában senki sem tudja pontosan, hogy akkor ők most együtt vannak-e. Az információ nélkül sincsenek álmatlan éjszakáink, az viszont érthetetlen, hogy a menedzsment miért nem engedi, hogy közös dalt is jegyezzenek a turbékoló szerelmesek.

Fotó: TV2

“Gondoltunk már rá Andrással, hogy közös dalt készítünk és az az igazság, hogy már a fiókban lapul a szerzeményünk. Egyelőre azonban a menedzsment azt tanácsolta, hogy ne rukkoljunk elő vele, hanem mindketten a saját karrierünket építsük külön-külön” – mondta a Hír24-nek Tolvai Reni.

A két megasztáros tehát továbbra is külön turbékol, ráadásul mindketten egyre merészebbre vetkőznek a klipjeikben és egyre erotikusabb jeleneteket vállalnak. Hogy miért kell a szexi szinglit előadniuk, miközben folyamatosan cáfolják, hogy külön lennének, nem tudni.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik