Szórakozás

Feloszlatta a Republicot Tóth Zoltán

Republic (republic)
Republic (republic)

Az együttes volt tagja közösségi oldalára írta ki, hogy visszamenőleges hatállyal megszünteti a zenekart. Zenésztársai értetlenül állnak a kijelentése előtt.

“Természetes jogommal élve a REPUBLIC együttest visszamenőleges hatállyal, 2013. március 11-ével megszüntetem, egyben védelem alá helyezem. Semmilyen később alakult formáció nem tekinthető sem természetes folytatásának, sem szellemi örökösének. A REPUBLIC szó közvetlen vagy bármiféle trükkös használata nem megengedett működő zenekarok neveként! Republic-emlékkoncertek szabadon tarthatók, Republic-dalok szabadon játszhatók. Volt zenekari tagok által e célból alakított formáció hitelesíthető és elfogadható, valamint ezen jogukat el kell ismerni!” – írta ki Facebook oldalára Tóth Zoltán.

Fotó: RTL Klub

Boros Csaba nem érti, miért tesz ilyen kijelentéseket Tóth, aki május 30-án lépett ki hivatalosan a zenekarból.

“Nem értem, most mi történik. Tóth Zoltán május 30-án a Universal kiadóban járt, ahol hivatalosan is aláírta azt a papírt, amelyben leszögezi, hogy kilép a Republic együttesből. Egyúttal kötelezte magát arra, hogy amennyiben a jövőben a kiadó engedélye nélkül a Republic zenekarról nyilatkozik, akkor vállalja, hogy az azzal okozott kárért felel” – mondta Boros a Blikknek.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik