Szórakozás

Jövőre jönnek az új Republic-dalok

A Sipos F. Tamással kiegészült Republic télen kezd el gondolkodni a folytatáson.

Mint ismert, a márciusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Cipő családjának tiltakozása ellenére tovább folytatja a zenélést a Republic. Az új énekes Sipos F. Tamás lett, aki a Hír24-nek mesélt az elmúlt hetek tapasztalatairól.

“Nagyon jól, és egyre jobban érzem magam. Emberi és szakmai kérdésekben is messzemenőleg egyetértés van köztem és a Republic között, és úgy látom, hogy a közönség fogadtatása is egyértelműen pozitív. Így túl az ötödik koncerten nyilvánvaló, hogy már bizalommal tekintünk a jövőbe” – mondta Sipos F. Tamás.

Fotó: RTL Klub

“A negyedik és az ötödik koncerten masszív ‘szép volt Tomi’ kiáltásokkal díjazták a teljesítményemet, aminek teljes szívből örültem. Persze negatív hangokat is hallok: van egy szűk réteg, amely ellenzi a folytatást. Én úgy érzem, hogy az idő majd begyógyítja a sebeket. Cipő nem pótolható, és senki sem akarja pótolni. Nagyon nehezen feldolgozható ez, de az ember ilyenkor a munkába menekül. A színpadon tudja kiélni a fájdalmát” – mesélte a Hír24-nek az énekes, aki jelenleg minden percét a Republicnak szenteli.

“Felfüggesztettük az együttműködésünket az Exotic együttessel, most legfőképp a Republicra koncentrálok. A 2013-as év egyértelműen a gyász és a kegyelet éve, de a tél folyamán majd elkezdünk gondolkodni egy új, szerves folytatáson. A tervek szerint jövőre már új dalok is születnek”- tette hozzá Sipos F. Tamás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik