Szórakozás

Sidi: Ez a legjobb dolog, ami velem történt!

tankcsapda(650x433)(1).jpg (tankcsapda)
tankcsapda(650x433)(1).jpg (tankcsapda)

A Tankcsapda gitárosa két hete ismét apuka lett. A rocker először a Hír24-nek mesélte el, milyen a legkisebb Tank.

Két hete különleges hírnek örülhettek a Tankcsapda-rajongók:

“Ma hajnalban megszületett a legifjabb Tank, Sidi második gyereke, Gábor! A fiú és az apja is jól vannak!” – osztották meg a csapat Facebook-oldalán.

Szerencsére az anya is jól van, Sidlovics Gábor azaz Sidi pedig nem is lehetne boldogabb.

“Ez az egyik legjobb dolog, ami történt velem, ha nem a legjobb. A lányom, Kendra már kétéves és két hete született meg Gábor. Ott voltam most is a szülésnél és nagyon jó volt. Olyan volt, mint gyerekkoromban, amikor karácsony este volt. Nagyon varázslatos dolog. Nehéz ezt szavakba önteni. Persze tudom, hogy ez nagyon pudingdumának hangzik, hisz mielőtt részt vettem benne és hallottam mástól ugyanezt, akkor csak bólogattam, hogy jaja, de nem éreztem át” – mondta a Hír24-nek a Tankcsapda gitárosa, aki próbál a lehető legtöbb időt a gyerekeivel tölteni.

“Van, hogy napokig odavagyok, aztán hazamegyek egy-két napra. Szerintem ez még mindig sokkal jobb, mintha reggeltől estig egy munkahelyen dolgoznék és csak este fél nyolcra esnék haza fáradtan. Amikor otthon vagyok, akkor teljesen a családomra koncentrálok. Ez a helyzet így jó és a feleségem is egyetért velem ebben” – tette hozzá.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik