Szórakozás

Óriási sikert ért el a Tankcsapda

Miközben az előadók többsége azt panaszolja, hogy az internetes letöltések miatt nem lehet lemezeket eladni, a Tankcsapda legújabb albuma egy hónap alatt platinalemez lett.

Néhány nap, és első önálló Sportaréna-koncertjét adja a Tankcsapda. Tavaly egy zártkörű, telt házas estén szagolhattak bele Lukács Laciék az ország legnagyobb zárt koncerttermébe, de még a rendhagyó bemelegítés és a 23 éves színpadi rutin után is kellő izgatottsággal készülnek a december 22-i eseményre. A koncertet a visszatérő Junkies nyitja, majd őket a klasszikus heavy metal állócsillaga, az Ossian követi. A sportarénás bulira és az egy héttel később esedékes debreceni Főnix csarnokos évzáró koncertre több mint kétórás programmal készül a csapat, a látványelemeken kívül számos meglepetés várható a műsorban (ugyanis idén húsz éve, hogy megjelent a Legjobb méreg című korong), de az egy hónap alatt platinalemezzé vált Rockmafia Debrecen című album legfrissebb klipes dala is biztosan elhangzik majd.

A „Számolj vissza” különlegessége, hogy ez az első olyan Tankcsapda-szám, amelyben vendég „énekes” is hallható. A debreceni undergroundmetal-körökben ismert Mányák Péterrel felvett közös szerzemény főpróbája is megvolt már, hétvégén a turné szegedi állomásán először láthatta a közönség az ideiglenesen négytagúra bővült debreceni triót. A főpróba tehát igen zúzósra sikerült, ezzel minden készen áll az év végi Tankcsapda-koncertekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik