Szórakozás

Egymásnak esett Majka és ByeAlex

byealex(960x640)(1).jpg (byealex)
byealex(960x640)(1).jpg (byealex)

Majka nem értette, hogyan körözhette le őt ByeAlex. A hipszter azonban megmagyarázta neki.

Két napja arról szólnak a hírek, hogy ByeAlex legyőzte Majkát. A hipszter „Kedvesem” című száma ugyanis egymillió kattintással többet ért el, mint Majkáék dala.

A rapper kereste azt a videót, ahol 4 millió kattintást ért el a szám, de nem találta. ByeAlex a Facebook-oldalán elmagyarázta, hogyan kell pontosan számolni.

Fotó: MTVA

„Egy ismerős kérte, hogy pattanjak Majka oldalára, mert a rapper ismét bedobta a nevem. Azt kérdezi, hogy mutassák már meg neki azt a videót, ami 4 milliós megtekintésű, merthogy mindenhol az jelent meg, hogy 4 millió felett érdekelte a népeket a Kedvesem. Ez úgy jön ki, hogy a Kedvesem feltöltéseit vetik össze. A klipet, a DAL-ból ismert archívot, meg a Kedvesem eredeti feltöltését. Nagyjából ezek adják ki a 4 milliót. És akkor még a remixek, és a seszeri, se száma átdolgozások, paródiák Kedvesem címszó alatt, nem is kerültek bele a számításokba. Így jön ki a 4 millió feletti érdeklődésszám. Remélem azért Majkát nem zavarja ez a beelőzés, mert engem speckó kicsit SEM érdekelnek ezek a számok, vagy versenyek. Továbbra is tőlük rendelem a Burgert, amikor éhes vagyok, mert finom” – írta az énekes.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik