Szórakozás

ByeAlex durván lekörözte Majkát

byealex(960x640)(1).jpg (byealex)
byealex(960x640)(1).jpg (byealex)

Több mint egymillió kattintással előzte be a hipszter az eddigi listavezető dalt az Artisjus listáján. Nem véletlenül lett a kardigános-szemüveges énekes az év felfedezettje.

Az eddigi Artisjus-listát rendre Majka, Curtis és BLR dalai vezették toronymagasan, ám kiskirályságuk most összedőlni látszik. Feltűnt ugyanis egy szemüveges, kardigános hipsztergyerek a semmiből, akire divat lett fanyalogni, mégis jött, látott és mindent vitt – többek között Majkáék listavezetését.

Fotó: Neményi Márton

A Fonogram-díjjal is jutalmazott ByeAlex „Kedvesem” című dala most toronymagasan vezeti a tavaszi Artisjus YouTube Toplistát. Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében már milliók látták az egyszerűen nagyszerű produkciót, az interneten mégis további 4,2 milliószor voltak kíváncsiak rá.

A listavezető ByeAlex után a második és harmadik helyen egyébként továbbra is Majkáék állnak, de az internetnemzedék nagy érdeklődést mutatott Radics Gigi, Mohamed Fatima és Kállay Saunders András dalai iránt is: ezekre több százezerszer kattintottak.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik