Szórakozás

Indulásra készen az Attraction

attraction(1)(210x140)(1).jpg (attraction)
attraction(1)(210x140)(1).jpg (attraction)

Nem éppen nyájasságáról és engedékenységéről híres Simon Cowell, a Britain’s Got Talent producere, aki győzelmük után szárnyai alá vette a csapatot. Vajon bírni fogják a táncosok az őrült tempót?

Nem tűr lazaságot maga körül Simon Cowell, a brit tehetségkutató producere. Cowell egyszer már kirúgta az egész zsűrit, mert úgy gondolta, ők tehetnek a nézettség csökkenéséről, de ugyanilyen könnyű szívvel vált meg a 2011-es győztes Jai McDowelltől is, akinek az új lemeze szerinte nem fogyott kellő mértékben. Britney Spearst pedig tavaly azzal bocsátotta el az X-Faktorból, hogy túl unalmas a műsorba.

Fotó: MTI

Az Attraction most Simon Cowellnek van kiszolgáltatva, aki egyelőre tele van tervekkel a csapattal kapcsolatban.

„Most mindenben a kintiek döntenek. Azt már jelezték, hogy a héten vissza kell mennünk, de hogy pontosan mikor, és hogy milyen feladatok várnak ránk, azt nem tudjuk, de alkalmazkodunk a feltételeikhez. Nekünk csak az a fontos, hogy miután kicsit pihentünk, újra a feladatainkra koncentrálhassunk. A Britain’s Got Talent egy profi gépezet, Simon Cowell nagyon érti a dolgát, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy jó kezekben leszünk” – mondta a life.hu-nak Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki azt is elárulta, a brit menedzsment mindössze egyetlen interjút engedélyezett a magyar sajtónak: hazaérkezésük után a reptéren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik