Szórakozás

Csónakkal mentettek ki egy házában bujkáló férfit Adonyban

árvíz, csónak (árvíz, )
árvíz, csónak (árvíz, )

Adony – árvízzel érintett - hétvégi házas övezetében egy házában bujkáló férfit találtak a járőrök, majd csónakkal mentették ki a vízzel körülvett épületből – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24-et.

Németh-Kész Mónika közölte: Adonyban az árvízi helyzet alakulása miatt pénteken 16 órától kiürítették az érintett ingatlanokat. Az ellenőrzést végző járőrök azonban az egyik ingatlanban felfigyeltek egy férfire. A rendőrök az önkormányzat munkatársaival közösen, csónakkal tértek vissza az épülethez, amelyet már 120 centiméter magasságban vett körbe az áradó víz.

Az Ercsiben állandó lakcímmel rendelkező férfi elmondta, azért bújt el, mert nem akarta elhagyni az épületet. A járőrök és az önkormányzat munkatársai végül rábeszélték a távozásra. Az 50 éves férfit az önkormányzat egyik épületében helyezték el.

Németh-Kész Mónika hozzátette:a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a kitelepítéssel érintett területeket folyamatosan ellenőrzi, a lakosság hátrahagyott ingó és ingatlan vagyonával kapcsolatban történt bűncselekményről a rendőrség bejelentést nem kapott. A rendőrség a veszélyeztetett területen folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik