Szórakozás

Simon Cowell egy vagyont remél az Attractiontől

attraction(210x140)(2).jpg (attraction, olimpia, )
attraction(210x140)(2).jpg (attraction, olimpia, )

Az angol lapok szerint egy vagyont remél a Britain’s Got Talent producere a magyar látványtáncosoktól. Meg is akarja kaparintani őket.

Az MTI tudósítása szerint a The Sun mai számában arról ír, hogy Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction “áttelepítésére” Las Vegasba, az amerikai szórakoztatóipar fellegvárába, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest.

A brit lap szerint Cowell még akkor is támogatná a látványszínház karrierjét, ha a társulat mégsem nyerné meg a szombati döntőt, mivel “egy vagyont” remél a magyar árnytáncosoktól.

“Cowell szilárd meggyőződése szerint az Attraction jövője Las Vegasban van” – fogalmazott a Britain’s Got Talent egyik bennfentese a The Sunnak.

A magyar csapat a múlt heti továbbjutásuk után nyilatkozott a Hír24-nek, akkor úgy fogalmaztak, szeretnék, ha beindulna a külföldi karrierjük, azt azonban nem tervezik, hogy külföldre is költöznek.

A ma esti döntőben a kiszivárgott hírek szerint egyébként állítólag egy, a brit nép előtt tisztelgő műsorral lépnek majd színpadra, amelyben megjelenítik II. Erzsébet királynőt, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnököt és a tavaly nyári londoni olimpiát is. Ez minden bizonnyal tovább növeli a magyar csapat győzelmi esélyeit, hiszen Szűcs Zoltán csapata olyan visszajelzéseket is kapott, miszerint ezt a tehetségkutatót brit csapatnak kellene megnyernie.

A fogadóirodákban mindenesetre messze a magyar társulat a legnagyobb esélyes.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik