Szórakozás

Kínának is az Attraction kell

A világ minden tájáról megkeresték már a Britain's Got Talent tehetségkutató középdöntőjében továbbjutó csapatot, ám ők nem tervezik a külföldre költözést – akár megnyerik a versenyt, akár nem.

A Britain’s Got Talent szombati középdöntőjében továbbjutott magyar látványszínház tagjai betegen léptek színpadra, ám ebből a zsűri semmit nem vett észre: felállva tapsoltak Real Action, azaz Szűcs Zoltán csapatának. A fogadóirodák máris a legmagasabb esélyesként kezelik a csapatot, akik a fellépésük után is rengeteg visszajelzést kaptak – többnyire pozitívat.

„Nagyon sokan gratuláltak nekünk és ez hihetetlenül jó érzés. Csupán néhányan jegyezték meg, hogy egy brit tehetségkutatót brit versenyzőnek kell megnyernie, de még ők is elismerték, hogy tetszett nekik a produkciónk. Rengeteg szavazatot kaptunk, és arról is hallottunk, milyen jól állunk a fogadóirodáknál. Igyekszünk mindent megtenni, hogy valóra is váltsuk a győzelmet” – mondta el a Hír24-nek Szűcs Zoltán, akit éppen két próba között értünk utol a brit fővárosban, hiszen folyamatosan gyakorolnak a szombati döntőre.

A következő produkciót hatalmas titok övezi, annyit azonban megtudtunk, hogy ezúttal nem egy személyes történetet dolgoznak fel a táncosok.

„Egyelőre nem mondhatok semmit a következő produkciónkról, de annyit elárulok, hogy nagy meglepetés lesz, és egy gyönyörű történetet fogunk elmesélni” – tette hozzá a csapat vezetője.

Fotó: YouTube

Az Attraction-nek most az egész ország egy emberként drukkol, a legnagyobb közösségi oldalak bejegyzései is a csapat sikereiről szólnak. Debreczeni Zita sem habozott gratulálni a csapatnak: „És a magyarok sikere még mindig töretlen! A legjobbak között az Attraction! Gratulálok a csapatnak!” – posztolta ki oldalára Zita.

D. Tóth Kriszta Angliában élő anyósa sms-ét osztotta meg, aki szintén a magyar csapat továbbjutását várja.

„Tegnap este sms-t kaptam az anyósomtól, Angliából. Ez állt benne: ‘I think a Hungarian dance act called Attraction are going to win Britain’s Got Talent. They are amazing. (Azt hiszem, egy magyar tánccsoport, az Attraction megnyeri a Britains Got Talent című műsort. Fantasztikusak!)’ Hát, elnézve a tegnapi elődöntőben előadott, továbbjutást érő produkciójukat, I think so too! Hatalmas gratula” – írta ki Facebook oldalára D. Tóth.

Az Attraction iránt azonban nem csak itthon nőtt meg a kereslet, a világ összes tájáról kaptak már felkéréseket.

„Kínától Amerikáig rengeteg helyről kaptunk felkérést, de akár megnyerjük a versenyt, akár nem, nem tervezzük, hogy külföldre költözünk. Az biztos, hogy sokat fogunk utazni, de reméljük, hogy Magyarországon is több lesz majd a felkérésünk” – tette hozzá Szűcs Zoltán.

Az Attractionért legközelebb szombaton szoríthatunk, akkor lesz a Britain’s Got Talent döntője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik