Szórakozás

Gyomorgyűrű vette el Lagzi Lajcsi étvágyát

Bár már nem használ gyomorgyűrűt, mégsem tud jóízűen enni Galambos Lajos, derült ki a Hal a tortán e heti műsorából. Mint ahogyan az is, hogy már a témára is ingerülten reagál.

Kínos szituációba került, majd magyarázkodásra kényszerült Galambos Lajos, ugyanis Gesztesi Károly budakalászi legényházában a vendégek nem tudták tovább szó nélkül hagyni, hogy a trombitaművész a többiekhez képest csak csipeget.

Hétfőn Lajcsi eleinte azzal mentette ki magát, hogy a saját főzésén végigkóstolta a menüt és jóllakott, kedden Zsófi ultracsípős főztje miatt koplalt, ám szerdára már nem maradt érve. Asztaltársai azonban tovább faggatták, hogy vajon brutál fogyókúrába kezdett-e és emiatt szed valami étvágycsökkentőt, vagy csak a kis csapat előtt nem akar jóízűen lakmározni.

„Nagyon finom volt, megkóstoltam mindent” – próbálta rövidre zárni a témát Lajcsi. A nyulat azonban Szabó Zsófi ugrasztotta ki a bokorból, megkérdezte, gyomorgyűrűje van-e Lajcsinak, aki bevallotta, korábban valóban leszűkítette a gyomrát, de most már nincs bent az eszköz.


(Fotó: SuperTV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik