Szórakozás

Álrendőrök szálltak rá Gáspár Lacira

Gáspár Laci (Gáspár Laci)
Gáspár Laci (Gáspár Laci)

Hamis vádak, hamisított nyomozati irat: Gáspár Lacit valaki alaposan be akarja mártani ­drog­ügy­ben. Legalábbis ezt állítják.

Mint ismert, Gáspár Laci néhány hónapja csúnya drogügybe keveredett. Bár nem tagadja, hogy ismert néhány dílert, állítólag a napokban megjelent cikkeknek már közük sincs a valósághoz. A fals információkat az énekes álrendőrökkel magyarázza.

Fotó: TV2

Ezek a rendőrök állítólag a Bors szerkesztőségébe is eljuttattak egy borítékot, amelyben egy hivatalosnak látszó irat volt ügyiratszámmal és rendőri fokozatok megemlítésével. Az papíron az olvasható: egy férfi több alkalommal jelentős összegeket adott Gáspár Lacinak kábítószer-vásárlásra, a befolyt pénzekből pedig jutalékot kapott. A leírtak szerint a drogot a rendezvényeken maga az énekes is árulta, sőt a kölcsönt biztosító férfinak is adott belőle. A rendőrség állítólagos informátora névtelenséget kért, mondván, mindkét felet ismeri, és már meg is fenyegették. Azonban furcsa dolog derült ki, amikor a Bors le akarta informálni a küldőt: a rendőrség ugyanis semmit sem tud az iratban foglaltakról.

“Ezt nem hagyhatjuk annyiban” – kelt ki magából Gáspár Laci, amikor tudomást szerzett az álrendőri jelentésről. “Nem tudom, ki állhat az ügy mögött, de ki fog derülni. Hogy lehet valaki ennyire gonosz?!” – tette hozzá.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik