Szórakozás

Rákattant a női mellekre Dér Heni

A Hal a tortán múlt heti adásaiban Erdőhegyi Brigit, most pedig Hargitai Beát vegzálta dekoltázsáért a Sugarloaf énekesnője.

Nem bír magával a Hal a tortán felvételein Dér Heni. Az elmúlt héten egy csapatba került Erdőhegyi Brigivel, aki a vacsorák alkalmával nem rejtegette kebleit. Amíg azonban a férfiak szó nélkül bámulták a domborulatokat, addig Heni többször is megjegyzést tett az énekesnő dekoltázsára.

Ezen a héten Tóth Szabi vacsoráján vett részt a Sugarloaf énekesnője, amikor is Hargitai Bea mellei keltették fel az érdeklődését. „Megfogtam Bea mellét, hogy megbizonyosodjunk róla, tényleg nem műttette meg magát. A fogása alapján szerintem nem szilikon, hanem igazi, de nem értek hozzá annyira, hiszen nincs összehasonlítási alapom. Egy férfi biztosan jobban meg tudta volna állapítani” – mesélte az énekesnő a Blikknek.

Ezeket a képkockákat azonban a nézők nem láthatják a SuperTV2-n futó műsorban, ugyanis a Hal a tortán készítői úgy döntöttek, hogy túl pikáns a jelenet.

„Sokak számára minden bizonnyal izgalmas perceket szerzett volna, ám úgy ítéltük meg, hogy a jelenet túlságosan merész ahhoz, hogy adásba kerüljön. Abba az idősávba, amelyben a Hal a tortán fut, nem illenek ilyen pikáns képsorok” – mondta el napilapnak a műsor producere, Illés Gabriella.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik