Szórakozás

Huszárik Kata szén-monoxid-mérgezést kapott

huszárik kata (huszárik kata, )
huszárik kata (huszárik kata, )

A színésznő és családja nem gondolta volna, hogy ekkora lesz a baj: először kisfia lett rosszul, majd az egész családon mutatkoztak a szén-monoxid-mérgezés tünetei.

Huszárik Kata minden alkalmat megragad arra, hogy a szén-monoxid-mérő beszerelésének szükségességére hívja fel a figyelmet, mióta tavaly majdnem az egész család az alattomos mérgezés áldozatává vált.

“Tavaly egy májusi kirándulás után elmentünk lezuhanyozni, majd először a kisfiam lett rosszul, aztán a férjem és én. A szén-monoxid-mérgezéssel az a probléma, hogy ez egy nagyon alattomos dolog, hiszen ennek a gáznak nincsen szaga és fejfájós, hányós tünetekkel kezdődik, ami azért sok minden lehet” – mesélt az életveszélyes helyzetről a 8:08 – Minden Reggel-ben a színésznő, aki azt is hozzátette, először ők sem gyanakodtak a mérgezésre.

Fotó: Story-Best Archívum

Végül a színésznő anyai ösztöne mentette meg a családot, ugyanis rövid időn belül értesítette a mentőket.

“A kombinált kazánunk volt az oka, ami a meleg víz miatt indult el. Amikor mindannyian ugyanazokat a tüneteket észleltük, beindultak az ösztöneim és hívtuk a mentőket. Azóta nem győzöm hangsúlyozni, milyen alattomos dolog ez és mennyire fontos a szén-monoxid-mérő felszerelése” – hangsúlyozta Huszárik Kata.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik