Szórakozás

Igazi sznob lett Hajdú mellett Sarka

Sarka Kata (Sarka Kata)
Sarka Kata (Sarka Kata)

Gasztronómiai kandikamerás felvételen érezték magukat Cseke Katinka vendégei a Hal a tortán forgatásán. A vacsora alatt mindenki hozta a formáját: volt proliskodás, sznobkodás, malackodás és sok-sok röhögés.

Sarka Kata, Berki Krisztián és Barbee nem hitt a szemének, amikor Cseke Katinka előállt a menüvel. A lila hagymás zsíroskenyérnél ugyan még azt hitték, ez egy vicc, de a paprikás krumplinál már tudták, nem az ő napjuk lesz, már ami a kulináris élvezeteket illeti.

Cseke Katinka a Jóban Rosszban Bodolai családjának egyszerű, olcsó és laktató menüjét tálalta fel vendégeinek, a folyamatosan az eszét játszó Sarka Kata pedig eképpen kommentálta főztjét:  “Soha nem jutna eszembe zsírt enni, gyerekként előfordult, mert én is vidéki vagyok, de amióta felnőtt vagyok és megválogathatom mit ehetek, és ehetek jobbat is meg minőségi dolgot, azóta nem választok zsíros kenyeret”, majd Cseke Katinka provokatív kérdésére – miszerint nem rossz-e így élni? – hosszasan elemezte, milyen jó is az, hogy őt nem enerválja a sok vacak étel, és félre nem érthetően körbenézett.

A versenyre készülő Berki Krisztián is csak turkálta a kaját, Ganxsta Zolee viszont jó fej volt, aki fogyókúráját függesztette fel Katinka főztje kedvéért, lelkesedésében még a szakálla is belelógott a paprikás krumpliba, amit Kata nemes egyszerűséggel levesnek nevezett, majd illemtanórákat adott a rappernek.

Barbee számára – aki egyébként arról értekezett, hogy a komolyanvehetőségi faktor kedvéért váltott szőkéből barnára – az est fénypontja az lehetett, hogy Katinka dedikálta egy régebbi lemezét, végül pedig – a mákos tészta tálalása közben – hiánypótló információ birtokába jutottunk, miszerint a Berki A-s vércsoportú, ezért gyorsan átmegy rajta a tészta.

A mákos tészta után fogkefe és vájteningos fogkrém dukált a vendégeknek, jó pont viszont, hogy Hajdú Péter ezúttal csak egy röpke anekdota erejéig bukkant fel a forgatáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik