Szórakozás

Molnár Anikó öngyilkos akart lenni

Önképzavar, anorexia, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok - Molnár Anikó azt mondja, hogy most már sínen van az élete, de annyiszor megjárta már a poklot, hogy az még egy ördögnek is sok lenne.

Molnár Anikó élete nehéz időszakáról mesélt. Állítja, a hírességek élete nemcsak a csillogásról és a fényűzésről szól, sőt nem tagadja, hogy a Nagy Ő műsor után teljesen összeomlott.

Fotó: TV2

“Komoly önképzavarban szenvedtem, és bár viszonylag vékony voltam, én mégis kimondottan dagadtnak láttam magam. Ez egy rossz emlékekkel teli időszaka az életemnek. Én már annyiszor megjártam a poklot, hogy az még egy ördögnek is sok lenne. Amikor az embert elhagyja a nagy szerelme, és hatalmas csalódást okoz neki, akkor szinte létezni sincs kedve.  Valóban, még az életet is el akartam dobni magamtól. Azóta megfordult velem a világ, szó szerint 180 fokos fordulatot vett az életem. Azt is tudom, hogy nincs az a férfi, aki annyit érne, hogy az ember kiboruljon miatta, nyugtatókat szedjen, vagy az öngyilkosságra gondoljon” – mondta komolyan a Like magazinnak az egykori valóságshow szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik