Szórakozás

Valóságshow-t forgatna Molnár Anikó

Molnár Anikó (Molnár Anikó)
Molnár Anikó (Molnár Anikó)

Az egykori Nagy Ő-nek pluszkilói adták az ötletet.

A szőke celeblány úgy gondolja, ha már olyan sok problémája van a fogyással, XXL-es termetéből üzletet csinálhat. Ha vevő rá valamelyik tévé, ­va­ló­ság­show-t is forgatna, amelyben túlsúllyal küzdő nőknek adna tanácsot. Plus size modellként vállalkozna arra a szerepre, hogy megtanítsa sorstársait előnyösebben öltözködni, írja a Bors

“Már felvettem a kapcsolatot egy ruhagyártó céggel, akik az én terveimet figyelembe véve fehérneműket, pizsamákat és remélhetőleg nyári ruhákat is készítenek. Olyan ruhákat szeretnék kreálni, amik az előnytelen részeket elrejtik és a szexibb vonalakat hangsúlyozzák” – magyarázza.

Anikó az ötletéből tévéműsort is készítene: amellett, hogy megoldást kínál a teltkarcsú hölgyeknek, miként öltözzenek szexin, le is fogyasztja őket.

“Magamhoz vennék négy-öt nőt, akiken maximum harminc pluszkiló van. Először arra az átmeneti időszakra nyújtanék megoldást, amikor a diéta elején, a tükör előtt állva nem tudunk mit felvenni és elveszítjük az önbizalmunkat. Én a hétvégén majdnem nem mentem el egy rendezvényre, annyira rosszul éreztem magam mindenben” – mesélte a napilapnak.

Anikó hangsúlyozta, sminkes tapasztalatát is kamatoztatná a műsorban, megmutatná a lányoknak, miként csinosítsák ki arcukat a legelőnyösebben. Egy profi stylistot is fogadna maga mellé, aki hasznos tanácsokat adna a szépülni vágyóknak.

“Egy barátom győzött meg róla, hogy az ötletemből valóságshow-t kellene forgatni. Még nem tudom, melyik csatornán valósulhatna meg, de a marketingrészéhez nem is értek. Az arcomat és az ötletemet adom, de nem várom meg, míg sikerül valakivel szerződést kötni, én még a nyár előtt lefogyok”  fogadkozott a celeb, akinek edző segít a karcsúsodásban.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik