Szórakozás

Kikészült Gáspár Laci rákbeteg édesanyja

Gaspar-Laci(650x433)(6).jpg (Gáspár Laci)
Gaspar-Laci(650x433)(6).jpg (Gáspár Laci)

A drogfogyasztással és -terjesztéssel vádolt énekes nagybeteg mamája hisz a fia ártatlanságában, és abban, hogy Laci tisztázza magát.

A Story magazinnak sírta el bánatát Gáspár Laci súlyosan beteg édesanyja. Az asszony szerint képtelenség, amivel a fiát gyanúsítják.

“A fiam nem drogdíler. Azonnal észrevettem volna, ha nagy lábon élne. Ha tényleg drogot árulna, akkor gondolkodás nélkül megvette volna azt a 18 ezer forintos gyógyszert, amire most szükségem van” – vélekedik, majd hozzátette, Laci újabban anyagi gondokkal küzd, ugyanis koránt sincs annyi fellépése, mint régen.

(Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy az énekes az egy hónappal ezelőtt véget ért A Nagy Duettben és a Hal a tortánban is szerepelt, amelyek minden bizonnyal szépen hozhattak a konyhára.)

A témánál maradva, az asszony bele sem mer gondolni, mi lesz, ha fia bűnösnek bizonyul és börtönbe kerül: “Biztos, hogy belehalok abba, ha lecsukják Lacit” – jelentette ki a nemrégiben vastagbéldaganattal műtött, kemoterápiás kezelésekre járó asszony, akit teljesen felőröl – a bizonyára nem 18 ezer forintos egyiptomi vakációjából nemrégiben hazatért – fia drogügye.


Fotó: tv2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik