Szórakozás

Fenyegették a sitten a Neoton-sztár fiát

Pokoli nyolcvan napot töltött a rácsok mögött a 2,5 milliárdos csalási ügyben meggyanúsított neotonos ifjabb Jakab György.

Mint ismert, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal márciusban csapott le egy állítólagos bűnszervezetre, amelynek tagjai a gyanú szerint az Egyesült Államokból importáltak parfümöket, de a jövedéki adót “elfelejtették” befizetni. A Neoton Família sztárjának fia raktárosként dolgozott a gyanúba keveredett cégnél, ezért a nyomozók azt feltételezik, hogy neki is köze van a bűncselekményhez. A férfit nyolcvan nap után, csak most engedték ki a rácsok mögtül.

“Amikor elvittek a nyomozók, azt gondoltam, rögtön jövök haza, hiszen ártatlan vagyok. Nem így történt. A börtönben először egy tizenkét személyes cellába tettek, ahol azzal kezdték, hogy pakoljam ki az értékeimet a cella közepére. Dörömböltem, hogy engedjenek ki, és szerencsére a fegyőrök emberségesek voltak, és áttettek egy másik cellába. Ott négyen voltunk, és senki sem bántott” – idézte fel börtönélményeit a Blikknek Jakab, aki korábban már átvette a stafétabotot elhunyt édesapjától, s több Neoton-koncerten is fellépett, de nem ez volt az elsődleges munkája. A vele történtek után azonban úgy határozott, ismét csak a zenének fog élni.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik