Szórakozás

Felismerte támadója autóját egy kirabolt szegedi nő

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

Késsel fenyegetett és értékei átadására kényszerített egy nőt az a férfi, akit a szegedi rendőrök fél órán belül belül elfogtak.

Egy 67 éves szegedi nőt támadott meg egy férfi csütörtökön az esti órákban Szegeden az Ősz utcában – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A támadó késsel fenyegette meg a 67 éves hölgyet és arra kényszerítette, hogy a nála lévő készpénzt adja át. A sértett ennek nem tett eleget, dulakodás kezdődött, végül az elkövető kitépte a nő zsebében lévő pénztárcát majd autóval elmenekült. A támadásban a nő nem sérült meg. Később a megrémült áldozat az egyik szegedi kórház parkolójában felismerte támadója gépkocsiját. Értesítette a rendőröket, akik néhány percen belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves szegedi lakost

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik