Szórakozás

Détár Enikőé a 60 milliós ház

Kiderült, hogy a házaspár Telkiben található, festői környezetben épült háza meglepő módon kizárólag Détár Enikő nevén van.

A színésznő és férje, Rékasi Károly egy héttel ezelőtt jelentette be: 29 év után elválnak útjaik. Miután úgy tűnik, békében és egyetértésben válnak szét, valószínűsíthető már az anyagiakról is megegyeztek a házaspár tagjai. Az ingatlan tulajdoni lapjának tanúsága szerint a családi fészek sorsáról ráadásul már sokkal előbb döntöttek, mint ahogy egyáltalán szóba került volna a válás. A dokumentumon ugyanis már a telekvásárlás pillanatában is a színésznő volt feltüntetve egyedüli tulajdonosként. Ez a felállás azóta sem változott.

Fotó: Németh Gabriella

A 789 négyzetméteres, csodálatos panorámájú, erdőszéli telket, amelyre felépíttették a hatalmas, padlásteres családi házat, 1994-ben vásárolta meg a színésznő, aki azóta is mindig úgy nyilatkozik, ez álmai otthona, soha nem akar innen elköltözni. Nem is csoda, hiszen a háromszintes családi fészek minden igényt kielégít, még konditeremnek is jutott hely. A Blikk által megkérdezett szakértő szerint a piaci értéke 50-60 millió forint körül lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik