Szórakozás

Utoljára áll színpadra Kovács Patrícia

A színésznő stílusosan egy gyerekeknek szóló mesejátékkal búcsúzik a színpadtól.

Kovács Patrícia hamarosan búcsút int a színpadnak, hiszen párjával, Gusztos Péterrel babát várnak. A nagy hírt a színésznő néhány hete jelentette be.

„Azt még nem tudjuk, hogy kisfiú-e vagy kislány, nagyon rejtegeti magát. Persze mindenki ezt kérdezi tőlem, amikor meglátja a hasamat, de egyelőre ez még titok marad. A második trimeszterben járok, szerencsére jól bírom a babavárást” – meséli.

Fotó: Pályi Zsófia

A színésznőt a baba születése előtt a közönség most vasárnap láthatja utoljára színpadon, ráadásul egy nagyon aktuális szerepben, hiszen mint leendő anyuka talán a legtesthezállóbb most az a gyerekelőadás, amit a KékSzobaHallban visz színpadra.

„Imádom a meséket, még így felnőtt fejjel is. Nagy kedvencem Janikovszky Éva, és szeretem Andersen meséit is. Néhány éve karácsonykor pont az volt a kérésem, hogy valakitől hadd kapjak egy Andersen-mesekönyvet, azóta is rendszeresen olvasom. Játszottam korábban is gyerekeknek, sokáig voltam Egerben Malacka, a Vígszínházban pedig Maszat Janka. Jófajta gyerekszínházat mindig öröm csinálni, nagyon szeretem ezt a közönséget, látni a tekinteteken, hogy mennyire magával tudja őket ragadni egy jó történet. A mostani előadás is ilyen lesz” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik