Szórakozás

Schobert Norbi karambolozott

Schobert Norbi (Schobert Norbi)
Schobert Norbi (Schobert Norbi)

A balesetben sem Norbi, sem Réka nem sérült meg, a fitneszguru Porsche Cabriójának hátulját törték össze.

Az esetet Norbi a Facebook-oldalán is közzé tette:

“Nyugodtan araszolok haza Rékával a rakparton, szemben egy robogós kielőz és bebicskázik. Én fékezek és jobbra lehúzódok. Erre a mögöttem jövő – mellette egy terhes nővel – jól telibever. Azt mondja a motoros a hibás, meg én, mivel túl erős a fékem. A motoros boldogan elhúzott. Két óra ügyintézés, rendőr és jó csomó olvasó-riporter, de egy szót senki nem mond: Segíthetek valamit? Ez egy ilyen ország…. “

Olvasó-riporterben valóban nem volt hiány, egyikük a Blikknek mesélte el a látottakat:

“Biciklivel haladtam a felső rakparton, amikor sok más társammal együtt egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes. Azonnal megálltam, és amikor odanéztem, láttam, hogy egy szürke, idősebb Citroën kombi beleszállt egy hófehér sportkocsiba. Ekkor vettem észre, hogy a Porschéből Schobert Norbi száll ki, aki mellett Rubint Réka ült. A másik autóban egy terhes nő volt az utas, egy férfi volt a sofőr”

“Látszólag a kombiban keletkezett nagyobb felületen kár, leesett a rendszám is, és jócskán tele lett az úttest törmelékkel, de a luxusautó benyomódott spoilere miatt ránézésre az egész hátsó elemet cserélni kell majd. Réka egyébként végig bent maradt az autóban, és egy idő után felhúzta a tetőt, hogy a bámészkodók ne lássák. Norbi nyugodtnak tűnt, gondolom, úgy volt vele, hogy nem ő a hibás, és a biztosító majd fizet” – tette hozzá az olvasó.

” Délben történt a nagy vagyoni kárral járó baleset, amelyben személyi sérülés nem történt. A rendőrök a felelősség megállapítása miatt érkeztek ki” –  tudta meg a Blikk a rendőrségtől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik