Szórakozás

Demcsáknak el kell számolnia a lelkiismeretével

A gyászolók üzentek a halálhíren kuncogó műsorvezetőnek: szégyellje magát!

Ahogyan ismeretes, Demcsák Zsuzsa a Mokka csütörtök reggeli adásában röhögött bele egy halálhírbe. A műsorvezetőt ezután viszonylag gyorsan lekeverték, és a TV2 weboldalára sem tették fel a kínos részt, de egy gyengébb minőségű videó mégis kiszivárgott. Demcsák azt találta viccesnek, hogy két szamár – pokoli kínokat okozva – széttépte Horváth Sándort. Az élő adásban elkövetett ízléstelenség miatt a TV2 nem küldi el a műsorvezetőt, az áldozat családja pedig csak annyit kíván neki, hogy számoljon el a lelkiismeretével.

Fotó: TV2

“A Demcsák-esetről csak annyit mondanék: én nem láttam az adást, és nem is akarom megnézni. A műsorvezető számoljon el a lelkiismeretével, szégyellje magát” – mondta a Borsnak Horváth Ágnes, a szerencsétlenül járt férfi lánya.

A napilap olvasói azonban nem lennének ilyen kegyelmesek. Az olvasók véleménye szerint a családnak be kellene perelnie a TV2 műsorvezetőjét. “Egy megfontolandó javaslatom van a halott özvegye és a lánya felé. Kegyeletsértés és emberi méltóság megsértése címen pereljék be a D. Zs.-t és a TV2-t” – írta Varga Zoltán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik