Szórakozás

A TV2 büntetését ünnepelte Demcsák

Meggondolatlanul reagált H. Hubert Facebook-posztjára Demcsák Zsuzsa. Hajdú Péter furának találja kolléganője reakcióját, a Mokka műsorvezetője meaculpázik.

„Dávid Joci, megnyertem neked az összes pert, neked és a becsületünknek! Nyugodj békében, drága barátom!” – írta a Facebookon Hubert, a néhai Daróczi Dávid barátja, tette közzé a Bors.

Mint ismeretes, a férfi beperelte a TV2-t, mert szerinte Hajdú Péter Frizbi című műsorában lehetséges gyilkosként tüntették fel, és Daróczi édesapját, Choli bácsit is, aki vendég volt az adásban. Őt a bíróság félmillió forint megfizetésére kötelezte, míg a TV2-t másfél millióra.

Hubert facebookos kiírásához hozzászólt Demcsák Zsuzsa is: „Gratulálok! Ő volt az egyetlen, aki mellettem állt egy bizonyos időszakban. Soha nem feledem” – írta, vélhetően megfeledkezve arról, hogy saját munkaadójának büntetését ünnepli.

„Nem akarom őt minősíteni, de fura, hogy hozzászólt egy olyan bejegyzéshez, ami arról szól, hogy a TV2-nek fizetnie kell. Ha szerette Daróczi Dávidot, nem kéne örülnie annak sem, hogy most az édesapja bukott 490 ezret” – nyilatkozta a kínos üggyel kapcsolatban Hajdú Péter a Borsnak.

„Felületesen olvastam el ezt a kiírást, és nem tudtam a TV2-s vonatkozásról. Szerencsétlenül fogalmaztam, csak azt akartam kifejezni, mennyire szerettem Dávidot” – szabadkozott a Mokka műsorvezetője.


(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik